Voedselestafette voor Voedselbank Veenendaal

Maandag 18 juni 2018 start de Voedselestafette! We willen iets van onze rijkdom uitdelen in Veenendaal. Daarom doen we net als vorige jaren mee aan de Voedselestafette van de Voedselbank Veenendaal. Er is nog steeds veel voedsel nodig om de pakketten te vullen. Daarom doen we als school graag mee met deze actie: we vinden het belangrijk dat onze leerlingen beseffen dat een dagelijkse maaltijd geen vanzelfsprekendheid is.

Na de vakantie krijgen de kinderen op maandag een tas mee naar huis (1 per gezin) die elke dag van de week en uiterlijk vrijdag 22 juni om 08.45 uur goed gevuld weer op school ingeleverd kan worden.
De voedselbank wil graag houdbaar eten hebben, dus let op een lange houdbaarheidsdatum. Er is vooral veel behoefte aan groenten in pot/blik, maar dan de kleinere variant, voor de 1-2 persoonshuishoudens. Luiers en andere verzorgingsproducten zijn ook welkom. Verder pasta, rijst, (groente)sauzen, etc. Er wordt bij de tasjes een flyer meegegeven waar ook op te lezen is wat er gekocht kan worden.