Open Dag: 12 maart 2019

Op zoek naar de beste plek voor je kind om naar school te gaan? Op dinsdag 12 maart 2019 houden wij een open dag. Vanaf 13.00 uur ben je van harte welkom om kennis te maken met onze christelijke basisschool in het centrum van Veenendaal.

De Plantage is een kleinschalige, christelijke basisschool in hartje Veenendaal: dé plek voor talentgericht, betekenisvol onderwijs aan alle ouders die hun kind een christelijke opvoeding willen geven. De centrale locatie en het Groene Schoolplein bieden alle ruimte om dit mogelijk te maken.

Wij, onze leerlingen en ouders van onze school gaan graag met je in gesprek: wat heeft jouw kind nodig op school? Het team van De Plantage kan je van alles vertellen over talentgericht onderwijs, hoe de school thema’s inzet om tot betekenisvol leren te komen en op welke manier de leerkrachten aandacht hebben voor het leerproces van uw kind.

De Plantage laat je graag kennismaken met de groepen, de kwaliteiten van de  leerkrachten en de betrokken ouders rond de school.

De open dag is ingedeeld in twee blokken: van 13.00-15.00 uur ben je van harte welkom om de school in actie te zien: leerlingen uit groep 8 zijn beschikbaar om je rond te leiden, terwijl je de sfeer in de school kunt proeven.

’s Avonds is de school van 19.00-21.00 uur open voor een brede kennismaking met leren en werken op De Plantage. Leerkrachten staan klaar om je te informeren en vragen te beantwoorden. Op de hele uren start er een informatieprogramma.

Je bent van harte uitgenodigd voor de Open Dag op dinsdag 12 maart 2019; het adres van De Plantage is Zoete Inval 8 in Veenendaal.