Buitenschoolse opvang

Christelijke BSO Luna

Naschoolse opvang bij Chr. Kinderopvang Luna

Een vraag die veel ouders zichzelf zullen stellen: ‘Mijn kind gaat naar school, maar mijn werktijden en de schooltijden van mijn kind kan ik niet combineren… wat nu?’

Wat dan uitkomst biedt, is een plek waar je kind zich prettig voelt, speelkameraadjes heeft, uitdaging vindt en rust en ruimte heeft om zich te kunnen ontspannen.

Chr. Naschoolse opvang Luna is voor de Plantage geopend in de schoolweken vanaf 15.00 uur tot 18.30 uur. In de vakantieweken bieden we vakantieopvang en zijn wij van 07.30 uur tot 18.30 uur geopend. De kinderen van De Plantage worden opvangen op onze locatie aan de Koninginnelaan (in het gebouw van de Rehobothschool).

U kunt via de Belastingdienst waarschijnlijk een gedeelte van de kosten vergoed krijgen. Een proefberekening kunt u maken op de site van de Belastingdienst. Voor onze tarieven verwijzen wij u naar onze website.

Naast de buitenschoolse opvang biedt Chr. Kinderopvang Luna dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar en peuteropvang voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Wij werken inmiddels op 5 verschillende locaties in Veenendaal.

Wanneer u erover denkt uw kind(eren) bij Chr. Kinderopvang Luna te plaatsen dan kunt u het desbetreffende aanmeldingsformulier invullen op onze website. Wij leiden u graag rond op één van onze locaties, zodat u onze Luna-sfeer kunt proeven.

Chr. Kinderopvang Luna
Telefoon (0318) 745700
E-mail: info@kinderopvangluna.nl
Internet: www.kinderopvangluna.nl