Beste ouder en/of belangstellende,

Het doel van deze schoolgids is dat we u een beeld willen geven van GBS De Horizon. In deze gids beschrijven we wat we doen en waarom we dit doen.

De basisschooltijd is een belangrijke periode in het leven van uw kind. Hier wordt de basis gelegd voor een heel leven. Een goede school kiezen is geen gemakkelijke opgave. Scholen verschillen in werkwijze, sfeer en ook in resultaten. In deze gids geven we een indruk van onze school.

Het is onze bedoeling  dat De Horizon  een fijne plek is  voor kinderen, ouders en personeel.  We  zetten ons in voor een veilig schoolklimaat en hopen dat ieder kind  zich veilig voelt en met plezier naar school gaat. Wij proberen  zo goed mogelijk met uw kind om te gaan en hopen dat ieder kind en iedere ouder zich thuis voelt.

We vinden het belangrijk dat we dezelfde basis hebben als u thuis: een Vader in de hemel die voor ons zorgt.

Naast de schoolgids verschijnt er ieder jaar  ook een bijlage, die u waarschijnlijk vaker zult gebruiken: de informatiegids. Deze ‘informatiegids’  bevat gegevens die vooral voor dit cursusjaar belangrijk zijn: de namen en adressen van de kinderen,  van commissieleden en van de leerkrachten. Daarnaast vindt  verschillende roosters (gymtijden, schooltijden, vakantierooster) van de school.

Mocht u nog vragen hebben, neemt u dan gerust contact op met een van de leerkrachten of de directie van de school.

Met vriendelijke groet, namens het team,

Kees van Lummel
Directeur GBS De Horizon

Wanneer u geïnteresseerd bent in de schoolgids, kunt u die opvragen via: info@gbsdehorizon.nl