BSO

BSO De Bloemenweide

In school biedt Prokino na schooltijd, kinderopvang aan voor kinderen van 4 tot 13 jaar. We werken met een vast team van goed opgeleide pedagogisch medewerkers die beschikken over de juiste diploma’s en ervaring.

 

Een dag bij De Bloemenweide

Na schooltijd kunnen de kinderen eerst even rustig bijkomen met wat eten en drinken. De kinderen hebben de tijd om aan de pedagogisch medewerker te vertellen wat ze die dag allemaal op school hebben meegemaakt. Daarna kunnen de kinderen meedoen aan één van de activiteiten die de pedagogisch medewerker organiseert of lekker vrij spelen. We werken met een thematisch activiteitenprogramma DOEN wat speciaal voor de BSO en Prokino is ontwikkeld. Onze BSO beschikt over heel veel spelmateriaal en als het even kan dan gaan de kinderen buitenspelen op de schoolpleinen.

 

VSO

Naast BSO kunt u ook gebruikmaken van voorschoolse opvang voor uw kind(eren). Op KC Stadsweiden op de Vollenhovemeen 29 te Harderwijk, hebben wij voorschoolse opvang van 7.00 tot 8.30 uur op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. Bij meerdere inschrijvingen gaan wij ook de vrijdag opvang verzorgen. U kunt uw kind brengen naar de BSO ruimte in KC Stadsweiden waarna de pedagogisch medewerker de kinderen naar de Fontanusschool brengt als de school open gaat. In de tussentijd kan uw kind rustig de dag beginnen met een boekje op de bank of spelen met het aanwezige spelmateriaal als de poppenhoek, bouwstenen of een spelletje.

 

Vakantieprogramma

We bieden tijdens de vakantie een uitdagend activiteitenprogramma aan in samenwerking met de BSO van KC Stadsweiden in de locatie van Stadsweiden. Onze medewerkers organiseren dan tal van knutsel- en spelactiviteiten in het kader van een thema. Er staan knutsel- en spelactiviteiten zoals kleien en schilderen, koken en bakken, toneel en muziek en buitenactiviteiten op het programma. In schoolvakanties wordt de opvang samengevoegd met de BSO groepen van Het Kraaiennest en De Zevensprong op de Vollenhovemeen 29 in Harderwijk. Wij zijn dan geopend van 07.00 tot 18.15 uur

Eten en drinken

Op onze buitenschoolse opvang bieden wij opvang van hoge kwaliteit. Wij zorgen dan ook voor gezonde en lekkere voeding. Tijdens de korte middagen krijgen de kinderen drinken, fruit en crackers. In de vakantieperiode wordt ook voor de lunch gezorgd.

 

Openingstijden

BSO De Bloemenweide biedt opvang van kwaliteit, die zeer flexibel is. De Bloemenweide is het gehele jaar geopend. De BSO is geopende op maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag. Bij meerdere inschrijvingen zullen wij uiteraard

ook open gaan op de woensdag en vrijdag. Informeer hier gerust naar. Tijdens schoolweken is onze BSO op maandag, dinsdag en donderdag geopend van 15.15 tot 18.15 uur.

 

Inschrijven

U kunt inschrijven via de website: www.prokino.nl of bellen met onze klantenservice op telefoonnummer 0341-427 249. Hier kunt u ook terecht met al uw vragen.